Ostoskori
✓ Huomaamaton paketti ✓ Nopeat toimitukset

Ratkaisuja

input[type=”checkbox”] { position: absolute; left: -100vw; } .accordion .content { overflow-y: hidden; height: 0; transition: height 0.3s ease; } .accordion > input[type=”checkbox”]:checked ~ .content { height: auto; overflow: visible; } .accordion label { display: block; } .accordion { margin: 8px !important; background-color: #fff !important; padding-bottom: 8px;} .accordion > input[type=”checkbox”]:checked ~ .content { padding: 15px; border: 1px solid #f2f2f2; border-top: 0; } .accordion .handle { margin: 0; font-size: 16px; line-height: 16px; } .accordion label { color: #333; cursor: pointer; font-weight: normal; padding: 15px; background: #ffffff; border: 1px solid #f2f2f2; } .accordion label:hover, .accordion label:focus { background: #f2f6f8; } .accordion .handle label:before { content: “►”; display: inline-block; margin-right: 10px; font-size: 12px; line-height: 12px; vertical-align: middle; } .accordion > input[type=”checkbox”]:checked ~ .handle label:before { content: “▼”; } .accordion { max-width: 100%; } .accordion p:last-child { margin-bottom: 0; } .contact-button { font-size: 17px; font-weight:700; } –>

Ei huolta, ota vain yhteyttä meihin ja kerro tilausnumerosi sekä alennuskoodisi niin liitämme sen tilaukseesi jälkikäteen.

Tarkista ensimmäisenä, että käyttämäsi paristot ovat täysin uudet ja että ne eivät ole ladattavia. Varmista myös että olet asettanut paristot oikeinpäin laitteeseen. Suosittelemme myös poistamaan paristot laitteesta käytön jälkeen, näin paristot ja laite kestävät pidempään.

Ladattavat tuotteet: Pyyhi laite ja kontakti liinalla varmistuaksesi että ei likaa ole päässyt jumittumaan kontaktiin jolloin lataus ei onnistu.

Ladattavissa laitteissa on lukitus. Avaa lukitus painamalla virtanappia 3-5 sekuntia pohjassa. Jos teillä ilmenee kysyttävää tuotteesta, ottakaa mieluusti yhteyttä meihin niin autamme lisää!

1. Pyyhi laite ja johto varmistaaksesi, että likaa tai pölyä ei ole päässyt kontaktiin jolloin lataus ei onnistu.

2. Testaa latausta toisessa pistorasiassa

3. Ladattavissa laitteissa on lukitus. Avaa lukitus painamalla virtanappia 3-5 sekuntia pohjassa. Jos teillä ilmenee kysyttävää tuotteesta, ottakaa mieluusti yhteyttä meihin niin autamme lisää!

 

Jos et löydä vastausta, ota yhteyttä meihin, autamme mielellämme.

Ota meihin yhteyttä