Ostoskori
✓ Huomaamaton paketti ✓ Nopeat toimitukset

Palautukset

Haluan lähettää takaisin tuotteeni ja tehdä palautuksen- Miten minä teen?

1. Meidän asiakkaanamme sinulla on aina oikeus 14päivän harkinta-aikaan.

2. Tehdäksesi palautuksen tulee sinun täyttää yhteystietolomake tästä

3. Jotta voimme hyväksyä palautuksesi tulee tuotteen olla käyttämätön jolloin pakkaus/sinetti tulee olla avaamaton. On tietysti täysin mahdollista palauttaa vain tiettyjä tuotteita tilauksestasi tai koko tilaus.

4. Kun olemme vastaanottaneet sähköpostisi tulet saamaan palautusrahtikirjan sähköpostiisi, Tämä voidaan tulostaa ja teipata paketin päälle jonka toimitat lähimpään postin toimipisteeseen.

Palatusehdot:

– Tuotteet ovat käyttämättömiä, Pakkaus ja mahdollinen sinetti tulee olla ehjä.

– Asiakas vastaa itse Blush Mein keskusvarastolle Ruotsiin palautuvan lähetyksen toimituskuluista Postin hinnaston mukaisesti.

– On asiakkaan vastuulla että lähetys saapuu meille palautuksessa, Tämän takia pyydämme sinua olemaan yhteydessä meihin jotta voimme toimittaa palautusrahtikirjan joka on seurattavissa koko lähetyksen ajan 7euron maksua vastaan.

– Mikäli sinetti/paketti on avattu ei palautusta hyväksytä.

Mikäli huono tuuri on ollut esillä ja tuotteesi on viallinen tulee sinun tehdä reklamaatio, Jotta pystyt tekemään reklamaation tulee sinun täyttää yhteystietolomake tästä

Kuvaa ongelma/vika niin tarkasti kuin mahdollista, Mikäli emme pysty ratkomaan ongelmaa etänä otamme tietysti tuotteen meille tarkistusta varten.

Me vastaanotamme palautuksia ja käsittelemme niitä jatkuvasti.

Mikäli olet jo maksanut laskun/ostoksen tulet sinä saamaan sähköpostia palautusmaksusta Klarnalta kun olemme vastaanottaneet ja hyväksyneet palautuksesi.

Mikäli et ole vielä maksanut peruutetaan ostos Klarnalta ja lasku poistetaan kun palautus on hyväksytty.

 

Ellet löydä vastausta sieltä, ota meihin yhteyttä, autamme sinua.

Ota meihin yhteyttä