Ostoskori
✓ Huomaamaton paketti ✓ Nopeat toimitukset

Toimitus

Mikäli tilaat ennen kello 15:00 lähetetään tilauksesi saman päivän aikana (arkipäivät). Me varaamme 2-3 päivän toimitusajan tuotteillemme.
Blush Me:llä on monta tyytyväistä asiakasta jotka kokevat meidän toimitusajat hyvin nopeaksi

Ei näy, Kaikki lähetyksemme lähetetään huomaamattomissa ruskeissa pahvilaatikoissa joissa ei ole minkäännäköisiä logoja paketin ulkopuolella.
Paketin/toimituskuitin päällä ei lue Blush Me

Voit seurata lähetystäsi seurantalinkin kautta joka on liitettynä toimitusvahvistukseen. Lähetämme aina toimitusvahvistuksen sähköpostiisi kun paketti lähtee meidän varastosta, Katso roskapostista mikäli et löydä sähköpostia.

Normaalisti pakettia säilytetään 14 päivää noutopisteellä. Tämä voi tietysti erota eri noutopisteiden välillä joten yritä aina noutaa pakettisi niin nopeasti kuin mahdollista. On tärkeää noutaa paketti ennenkuin se lähetetään takaisin koska tästä seuraa maksu noudattamatta jättämisen takia.

Mikäli jätät paketin noudattamatta noutopisteelle lähetetään se takaisin meille noudattamatta jätettynä pakettina. Sinulta veloitetaan tällöin 17 euron maksu noudattamatta jättämisestä syntyvistä kuluista.

Me lähetämme pakettimme Postin ja Budbeen kautta. Mikäli valitset postin toimittajaksi lähetetään paketti noutopisteelle ja tällöin vaaditan henkilöllisyystodistus paketin noutoa varten. Sinulla on täysi seurantamahdollisuus paketille lähetyksestä noutoon saakka. Mikäli valitset kotiinkuljetuksen Budbeen kautta toimitetaan paketti suoraan sinulle kotiin.

 

Ellet löydä vastausta sieltä, ota meihin yhteyttä, autamme sinua.

Ota meihin yhteyttä